ФК "Карлівка"
Вівторок, 19.03.2024, 11:56



Вітаємо Вас Гость | RSS
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню

Опитування
У нинішньому сезоні "Карлівці" під силу ...
Всего ответов: 147

Турнірна таблиця
Славутич Славутич 25
Мир Мир 23
Тернопіль Тернопіль 21
Шахтар Шахтар 21
Гірник Гірник 21
Сталь Сталь 20
Шахтар-3 Шахтар-3 19
Гірник-Спорт Гірник-Спорт 18
Оболонь Бровар Оболонь Бровар 18
Реал Фарма Реал Фарма 18
Енергія М Енергія М 14
Карлівка Карлівка 13
Кремінь Кремінь 11
Арсенал Київщина Арсенал-Київщина 11
Енергія Нк Енергія Нк 11
Динамо Динамо 11
Макіїввугілля Макіїввугілля 10
Скала Скала 7
Кристал Кристал 7

Статистика



Форма входу

Партнери

Відео

Головна » 2013 » Вересень » 12 » Карлівка і Кристал сильнішого не виявили
20:14
Карлівка і Кристал сильнішого не виявили

ФК "Карлівка"-"Кристал" (Херсон) 0:0

11 тур. 11.09.13 р. 16.00, м. Карлівка, стадіон «Машинобудівник», 800 глядачів, + 23 Со.
Арбітр: Віктор Мамчур (Миколаїв).
Асистенти арбітра: Павло Новосад, Андрій Шевчук (обидва – Рівне).
4-й арбітр: Олександр Матяш (Полтава).
Інспектор: Володимир Шеховцов (Донецьк).
ФК «Карлівка»: 66.Полуляхов, 8.Тарганчук – кап. ком., 3.Погорельцев, 5.Момотенко, 2.Носарєв, 18.Добрянський (13.Масюк, 73 хв.), 6.Пономаренко, 11.Поляхов (16.Подригуля, 35 хв.), 7.Коваленко (15.Гаврась, 63 хв.), 10.Антіпов (20.Перін, 64 хв.), 19.Фомич (14.Співак, 89 хв.).
Запасні: 1.Чумак, 9.Лубенець.
Головний тренер: Андрій Зав’ялов.
«Кристал»: 12.Холоша, 9.Дяченко, 69.Ленський, 19.Швей, 4.Жоров, 23.Цой, 5.Піркавець (14.Бічевой, 58 хв.), 10.Озюм (8.Потапенко, 90+4 хв.), 33.Челідзе (17.Барладим, 79 хв.) 18.Сітало, 91.Козаченко (11.Антія Дієго, 73 хв.).
Запасні: 22.Єрьомін, 7.Манасян..
Головний тренер: Сергій Шевцов.
Попередження: Антіпов (27 хв.), Фомич (58 хв.), Носарєв (65 хв.), Масюк (82 хв.) – Бічевой (83 хв.).
До звітного поєдинку карлівчани провели дві гри на виїзді, зігравши внічию із криворізьким «Гірником» – 2:2 і поступилися донецькому «Шахтарю-3» – 0:1. Тож, місцеві вболівальники скучили за своїми улюбленцями й очікували від них лише перемоги. Тим більше, що й суперник у них, здавалося б, був цілком прохідним – один із аутсайдерів чемпіонату. Хоча й наші земляки в турнірній таблиці забралися не набагато вище, але фактор свого поля мав би зіграти визначну роль.
У порівнянні з попередніми матчами у стартовому складі карлівчан відбулися зміни – з перших хвилин на поле вийшов нападник Ігор Фомич (варто зазначити, що він був кращим у стані господарів, тримаючи у напрузі оборону гостей), у воротах зявився Олександр Полуляхов (у Романа Чумака – харчове отруєння). Із подібними проблемами зіткнулися Роллан Погорельцев, Богдан Поляхов і ще кілька футболістів, які вийшли на поле, але грати на повну силу, на жаль, не могли. Напередодні матчу до лазарету клубу, де вже перебували Максим Лубенець, Олександр Ничипорук і Єгор Бідний, приєднався Руслан Голованьов, у якого виникли проблеми з паховими кільцями. На жаль, для підопічних Андрія Завялова синдром «забитого мяча» триває. Гравці намагалися комбінувати, створюючи за рахунок індивідуальних дій небезпечні моменти біля воріт суперника. Але до завершального удару справа так і не дійшла. На 16-й хвилині після пострілу Єгора Коваленка м’яч пролетів поряд зі штангою, а вже через три хвилини метрів із сімнадцяти намагався влучити в дальній кут Ігор Фомич. На 39-й хвилині захисники гостей двічі поспіль порушували правила проти Сергія Подригулі (він ще до перерви вийшов на поле замість Богдана Поляхова). У другому випадку стандарт було призначено з лінії штрафного майданчика навпроти воріт, але Вадим Антіпов пробив не точно. Підступного удару на 49-й хвилині завдавав Ігор Фомич, але мяч просвистів поряд із правою від воротаря «девяткою». На 62-й хвилині з близької відстані мав бити в рамку воріт Вадим Антіпов, але почав шукати партнерів по команді й момент було втрачено. Протягом двох (69-70) хвилин у центрі подій перебував Юрій Перін, який загрожував воротам суперників. Спочатку після навісної передачі Сергія Подригулі з правого флангу він головою пробив трохи вище воріт, а після пасу Максима Гаврася, метрів із сімнадцяти – прямо в руки голкіперу. На 76-й хвилині вже Гаврась технічно головою хотів перекинути мяч через воротаря у дальній кут, але перекинув і через ворота.А найактивнішими господарі були в останню п’ятихвилинку матчу й у компенсований арбітром час. На 88-й хвилині Сергій Подригуля вкотре навісив з правого флангу, але Юрій Перін пробив не влучно, хоча в набагато кращій позиції перебував Ігор Фомич. Через хвилину ніхто з партнерів не відгукнувся на прострільну передачу Періна вздовж воріт херсонців. А на четвертій компенсованій арбітром хвилині героєм матчу міг стати Євген Співак, який щойно вийшов на заміну, але після передачі Дмитра Момотенка пробив головою із десяти метрів прямо в руки воротареві.
Не скористалися можливістю забити й підопічні Сергія Шевцова (до речі, колишнього форварда полтавської «Ворскли»). Херсонці, у складі яких виступає й три вихованці полтавського футболу (Сергій Швей, Арсен Манасян і В’ячеслав Потапенко), хоча й створили менше моментів біля воріт Олександра Полуляхова, але вони несли більш небезпечний характер. На 34-й хвилині грубо помилився Дмитро Добрянський (від нього, як і від іншого півзахисника Єгора Коваленка, очікують набагато більшого), який на підступах до штрафного майданчика віддав пас прямо в ноги супернику, але Сергій Козаченко пробив повз ворота. На 36-й хвилині дві стовідсоткові нагоди для взяття воріт мав Артем Сітало, який із п’яти метрів пробивав вище поперечини – спочатку після прострілу вздовж воріт, а згодом після розіграшу кутового. В уже компенсований до першого тайму час господарів урятував Роллан Погорельцев, вибивши мяч, що летів у порожні ворота. На 59-й хвилині підступного удару головою завдавав Сергій Козаченко, але прямо в руки голкіперу карлівчан. Небезпечно атакували гості й на 86-й хвилині, але Дмитро Момотенко розрядив ситуацію, вибивши мяч на кутовий.Найактивнішим у складі «Кристалу» був Сергій Цой, який протягом матчу встигав і в обороні, і в атаці. А найбільшу загрозу воротам наших земляків несли стандарти в його виконанні.
Знову розчарував арбітраж матчу – на думку господарів, упереджене відношення до них (особливо у першому таймі) з боку арбітра Віктора Мамчура. Склалося враження, що 26-річний миколаївець абсолютно не розбирається в ситуаціях на футбольному полі, не відоме йому таке поняття, як «дух гри». Прикро, що все це (вже не вперше!) відбувалося на очах місцевих уболівальників, яким не зрозуміло, чим так «завинили» їхні улюбленці перед Фемідою. На 12-й хвилині арбітр зафіксував сумнівний офсайд у Вадима Антіпова, а вже через хвилину не помітив порушення правил у карному майданчику проти Богдана Поляхова. Через кілька хвилин трапився аналогічний епізод – цього разу був грубо атакований Єгор Коваленко. А на 27-й хвилині, коли на газоні опинився вже Вадим Антіпов (на фото), арбітр показав йому гірчичник за симуляцію, таким чином «привітавши» його із Днем народження (саме у день гри, 11 вересня, нападник господарів відзначав своє 25-річчя). На 82-й хвилині півзахисник карлівчан Роман Масюк отримав «необов’язкове» попередження, адже зіграв чисто в мяч. А на 83-й – рефері зірвав атаку господарів, коли Ігор Фомич виходив сам-на-сам із воротарем херсонців. Проти нападника, який кілька метрів «тягнув» на собі гравця «Кристалу», було порушення правил, але форвард звільнився від опіки, а коли виникла явна загроза воротам суперника, з величезною паузою прозвучав свисток арбітра. І, наостанок, щодо призначень арбітрів. Коли ФК «Карлівка» у місцевому дербі зустрічається з кременчуцьким «Кременем» –приїжджає арбітр із Тернополя, хоча можна призначити з ближчого регіону. Коли ж приймає футболістів із Херсону – матч обслуговує арбітр із Миколаєва, який потім і симпатизує своїм географічним сусідам.
Наступну гру наші земляки проведуть на виїзді у понеділок, 16 вересня, проти одного з лідерів чемпіонату – свердловського «Шахтаря».

Андрій Гончаренко,

прес-аташе ФК «Карлівка».

Фото автора

Переглядів: 1884 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 Карловчанин  
0
Ну да. Проще все на судейство свалить, чем на собственную несостоятельность добыть нужный результат.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Минулі записи

Наша сторінка в соцмережі

Друзі сайту

Останні коментарі
Хороша перемога над хорошим су

Ну да. Проще все на судейство

Знову програш. Коли вже побачи

Ну-ну. Посмотрим на несостоявш


Дуже прикра поразка. Після так



Сайт уболівальників ФК "Карлівка" © 2012-2015