ФК "Карлівка"
Субота, 27.04.2024, 08:38



Вітаємо Вас Гость | RSS
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню

Опитування
У нинішньому сезоні "Карлівці" під силу ...
Всего ответов: 147

Турнірна таблиця
Славутич Славутич 25
Мир Мир 23
Тернопіль Тернопіль 21
Шахтар Шахтар 21
Гірник Гірник 21
Сталь Сталь 20
Шахтар-3 Шахтар-3 19
Гірник-Спорт Гірник-Спорт 18
Оболонь Бровар Оболонь Бровар 18
Реал Фарма Реал Фарма 18
Енергія М Енергія М 14
Карлівка Карлівка 13
Кремінь Кремінь 11
Арсенал Київщина Арсенал-Київщина 11
Енергія Нк Енергія Нк 11
Динамо Динамо 11
Макіїввугілля Макіїввугілля 10
Скала Скала 7
Кристал Кристал 7

Статистика



Форма входу

Партнери

Відео

Головна » 2013 » Вересень » 18 » Карлівка б'є Шахтар
09:07
Карлівка б'є Шахтар
"Шахтар" (Свердловськ)-ФК "Карлівка" 0:2
12 тур. 16.09.13 р. 16.00, + 20 Со, м. Свердловськ, стадіон імені М.І.Горюшкіна, 800 глядачів.
Голи: Пономаренко (29 хв.), Співак (89 хв.).
Арбітр: Денис Романов (Дніпропетровськ).
Асистенти арбітра: Євген Яковлев (Київ), Антон Ісаєв (Запоріжжя).
4-й арбітр: Євген Гашков (Луганськ).
Спостерігач арбітражу: Олег Кочергін (Маріуполь).
«Шахтар»: 1.Тукач, 16.Поляниця, 14.Шеремет, 13.Пащенко (4.Яскович, 46 хв.), 10.Головко, 8.Тарануха (18.Фатій, 59 хв.), 20.Хаблов (7.Коновалов, 46 хв.), 17.Лукашов (9.Салатін, 82 хв.), 5.Янченко, 11.Шарко, 19.Коробкін – кап. ком. (21.Борш, 67 хв.).
Запасні: 12.Гришин, 15.Ткачов.
Головний тренер: Геннадій Сушко.
ФК «Карлівка»: 1.Чумак, 8.Тарганчук, 3.Погорельцев, 9.Лубенець – кап. ком., 4.Голованьов, 13.Масюк, 6.Пономаренко, 10.Поляхов (7.Коваленко, 70 хв.), 25.Подригуля (15.Гаврась, 90+3 хв.), 11.Антіпов (14.Співак, 88 хв.), 26.Фомич (20.Перін, 66 хв.).
Запасні: 66.Полуляхов, 5.Момотенко.
Головний тренер: Андрій Зав’ялов.
Попередження: Янченко (31 хв.) – Масюк (49 хв.), Гаврась (90+3 хв.).
          
Все коли-небудь закінчується… Мала б завершитися колись і безвиграшна серія ФК «Карлівка». Нарешті дочекалися цього не лише численні вболівальники команди, а й самі гравці, які змогли по-бойовому налаштуватися на звітний поєдинок. Трапилося це минулого понеділка у Свердловську (Луганська область) на оновленому стадіоні імені двічі Героя Радянського Союзу Миколи Горюшкіна. Набагато приємніше, що сталося це у матчі проти одного з лідерів нинішнього чемпіонату – місцевого «Шахтаря», який набрав непогану ходу. Але наші земляки перервали її, завдавши підопічним Геннадія Сушка першої в нинішньому сезоні домашньої поразки. 

Можливо, господарі недооцінили суперника, який перебував у нижній частині турнірної таблиці, а можливо переоцінили себе, але того дня на футбольному полі була помітна лише одна команда – ФК «Карлівка». Незважаючи на невдалий старт, наші земляки в кожному матчі налаштовуються лише на максимальний результат, але останнім часом їм трішки не щастило. Для того, щоб футболісти знову повірили в себе, у звітному поєдинку їм була потрібна тільки перемога. Зігравши грамотно в усіх лініях, і, використавши свої гольові моменти, вчора підопічні Андрія Зав’ялова добилися її цілком заслужено, довівши всім без винятку – і футбольним фахівцям, і вболівальникам, і скептикам, що місце в турнірній таблиці, на якому вони сьогодні перебувають, є цілком незаслуженим і тимчасовим. Сподіватимемося, що вчорашня гра, яка сподобалася свердловським глядачам (майже увесь другий тайм місцева публіка палко підтримувала карлівчан, оплесками проводжаючи їх до роздягальні після фінального свистка), надихне наших земляків на нові перемоги.

У складі карлівчан відбулися зміни. Після тривалої відсутності, викликаної травмою, на полі знову з’явився Максим Лубенець, який провів прекрасний поєдинок на позиції правого захисника. Але того дня сильно зіграв не лише капітан команди, а й уся оборона гостей – центральні захисники Роллан Погорельцев і Владислав Тарганчук, а також Руслан Голованьов, які повністю нейтралізували атаку господарів. Надійно, як завжди, на останньому рубежі діяв Роман Чумак. Досвідчений голкіпер по-особливому налаштовувався на гру, що дозволило йому залишити свої ворота «сухими». Ще зовсім недавно він виступав у складі «Шахтаря». До речі, сьогодні за карлівчан виступають ще кілька гравців, які свого часу грали у складі гірників – вихованці полтавського футболу Максим Лубенець і Олександр Ничипорук (поки що перебуває в лазареті клубу), а також Дмитро Момотенко, Ігор Носарєв (пропускав гру через дискваліфікацію за 4 попередження) і Юрій Перін. Натомість, у господарів на позиції центрального захисника вийшов колишній гравець ФК «Карлівка» Андрій Поляниця. Не поїхав до Свердловська і Дмитро Добрянський, в якого напередодні гри піднялася температура. Тож, у центрі півзахисту з перших хвилин з’явився Роман Масюк, який також зіграв майже безпомилково.

На 4-й хвилині суперники обмінялися уколами. Спочатку Антон Шарко не використав момент біля воріт гостей, а з потужнім ударом Сергія Подригулі впорався голкіпер гірників. На 13-й хвилині після виконання стандарту Олександром Пономаренком воротам Сергія Тукача загрожував Роллан Погорельцев. Господарі ж намагалися атакувати лише у стартові хвилин п’ятнадцять. Найактивнішим у їх складі на лівому фланзі був Олексій Лукашов. А потім перевага повністю перейшла до футболістів із Карлівки, які, перекривши всі зони, дозволяли господарям грати лише на своїй половині поля. На 18-й хвилині пильність воротаря гірників потужнім ударом із середньої відстані перевірив Руслан Голованьов – Сергій Тукач відвів загрозу. На 29-й хвилині майстерно зіграв уже його візаві Роман Чумак, який устиг зреагувати на рикошет після удару когось із гравців «Шахтаря». А через кілька секунд карлівчани повели в рахунку. Глядачі побачили красень-гол у виконанні Олександра Пономаренка, після удару якого метрів із двадцяти п’яти м’яч влетів у ліву від воротаря «дев’ятку». До речі, в активі півзахисника це вже не перший м’яч із розряду тих, що «не беруться» (чого лише вартий гол у ворота миколаївської «Енергії» метрів із сорока?). Безперечно, що цей м’яч претендуватиме на звання кращого голу туру. На 35-й хвилині нагадали про себе господарі, але після розіграшу кутового знову на влучив у рамку воріт Антон Шарко. А завершився перший тайм показовою триходівкою Лубенець-Фомич-Антіпов, але після удару останнього воротар перевів м’яч на кутовий (до речі, за цим показником протягом матчу перевага також на стороні карлівчан – 5:3).

Не змінили картину гри господарів і дві заміни, які Геннадій Сушко провів у перерві матчу. Вже перша атака гостей на 46-й хвилині могла завершитися взяттям воріт. Після чергового виконання стандарту Олександром Пономаренком воротар прямо перед собою відбив м’яча, але нікого із гравців ФК «Карлівка» поблизу не виявилося. Згодом проявив майстерність голкіпер карлівчан Роман Чумак, який, кинувшись у ноги нападнику господарів, розрядив ситуацію біля своїх воріт. Ніяк не вдається забити гол Ігорю Фомичу, який у кожному матчі має непогані шанси. Не вдалося це зробити форварду гостей і на 61-й хвилині, коли він мав стовідсоткову нагоду. Богдан Поляхов виконав навісну передачу з правого флангу, а Фомич із п’яти метрів не зміг головою завдати влучного удару. Через дві хвилини господарі мали чи не єдиний шанс для взяття воріт, але після удару все того ж Антона Шарка на шляху м’яча стала поперечина. А ще через дві хвилини довелося проявити майстерність Сергію Тукачу, щоб відбити потужний удар Руслана Голованьова метрів із двадцяти. На 73-й хвилині Юрій Перін вивів на ударну позицію Антіпова, але Вадим пробив саме в той кут, де перебував голкіпер гірників. А наприкінці поєдинку вгадав із заміною Андрій Зав’ялов, випустивши Євгена Співака. Форвард гостей, перебуваючи на полі менше хвилини, став автором не менш красивого м’яча у ворота «Шахтаря». Треба віддати належне й Роману Чумаку, який розпочав гольову атаку. Воротар миттєво віддав передачу на половину поля суперника, де на правому фланзі атаки м’яча підхопив Співак. Євген, обігравшись із Юрієм Періним, змістився в центр, пройшов між захисниками гірників і завдав влучного удару під поперечину.

Це була вже п’ята зустріч суперників у чемпіонатах України серед команд другої ліги, після якої карлівчани вирівняли становище. Тепер в активі команд по одній перемозі й три матчі завершилися внічию. Після цієї гри наші земляки піднялися в турнірній таблиці на три сходинки й перебувають на дванадцятому місці.  

Наступну гру підопічні Андрія Зав’ялова проведуть на своєму полі у суботу, 21 вересня, проти своїх земляків – команди «Гірник-Спорт» (Комсомольськ). Початок о 16.00. До речі, цього дня карлівчани відзначатимуть День міста й очікуватимуть від своїх улюбленців подарунку у вигляді хорошої гри.

Андрій ГОНЧАРЕНКО,

прес-аташе ФК «Карлівка» 


Переглядів: 1912 | Додав: Admin | Теги: новости, шахтер, ФК Карловка, Свердловск, футбол, сайт | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 Сержант  
0
Хороша перемога над хорошим суперником. Хлопці молодці.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Минулі записи

Наша сторінка в соцмережі

Друзі сайту

Останні коментарі
Хороша перемога над хорошим су

Ну да. Проще все на судейство

Знову програш. Коли вже побачи

Ну-ну. Посмотрим на несостоявш


Дуже прикра поразка. Після так



Сайт уболівальників ФК "Карлівка" © 2012-2015