ФК "Карлівка"
П'ятниця, 29.03.2024, 12:14



Вітаємо Вас Гость | RSS
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню

Опитування
У нинішньому сезоні "Карлівці" під силу ...
Всего ответов: 147

Турнірна таблиця
Славутич Славутич 25
Мир Мир 23
Тернопіль Тернопіль 21
Шахтар Шахтар 21
Гірник Гірник 21
Сталь Сталь 20
Шахтар-3 Шахтар-3 19
Гірник-Спорт Гірник-Спорт 18
Оболонь Бровар Оболонь Бровар 18
Реал Фарма Реал Фарма 18
Енергія М Енергія М 14
Карлівка Карлівка 13
Кремінь Кремінь 11
Арсенал Київщина Арсенал-Київщина 11
Енергія Нк Енергія Нк 11
Динамо Динамо 11
Макіїввугілля Макіїввугілля 10
Скала Скала 7
Кристал Кристал 7

Статистика



Форма входу

Партнери

Відео

Головна » 2013 » Вересень » 3 » Втрачена перемога
08:58
Втрачена перемога

Гірник (Кривий Ріг)-ФК Карлівка 2:2

09 тур. 01.09.13 р. 17.00, м. Кривий Ріг, стадіон «Металург», 2000 глядачів, + 25 Со.
Голи: Гвоздевич (50 хв., з пен., 81 хв.) – Поляхов (26 хв.), Перін (52 хв.).
На 88-й хв. Антіпов (ФК «Карлівка») не реалізував пенальті (воротар).
Арбітр: Віталій Кислюк (Київська область).
Асистенти арбітра: Олексій Вітт (Київ), Юрій Вишневський (Київ).
4-й арбітр: Олексій Гавеля (Кривий Ріг).
Спостерігач арбітражу: Вадим Нестеренко (Донецьк).
«Гірник»: 1.Гурін – кап. ком., 89.Васильєв, 23.Ходуля, 28.Павлов, 13.Голуб, 7.Бука (11.Довбун, 74 хв.), 21.Гвоздевич (5.Давиденко, 90+3 хв.), 22.Рябов (14.Чернік, 46 хв.), 25.Григорик, 27.Пашковський (16.Горват, 66 хв.), 9.Ільяшов.
Запасні: 30.Фельде, 3.Христусь, 26.Цехмістер.
Головний тренер: Геннадій Приходько.
ФК «Карлівка»: 1.Чумак, 8.Тарганчук – кап. ком., 13.Погорельцев, 4.Голованьов, 2.Носарєв (5.Момотенко, 76 хв.), 18.Добрянський, 6.Пономаренко, 11.Поляхов (7.Коваленко, 61 хв.), 15.Подригуля (17.Ничипорук, 90+2 хв.), 10.Антіпов, 20.Перін (19.Фомич, 82 хв.).
Запасні: 66.Полуляхов, 3.Полуницький, 14.Співак.
Головний тренер: Андрій Зав’ялов.
Попередження: Носарєв (47 хв.), Голованьов (56 хв.).
Вилучення: Чернік (87 хв., «фол останньої надії»).

До звітного поєдинку в активі господарів (з урахуванням матчу другого попереднього етапу Кубка України) було п’ять перемог поспіль. Вони поклали початок успішним виступам саме в кубковому протистоянні з нашими земляками (нагадаємо, що тоді карлівчани поступилися з рахунком 2:4). Тож, криворіжці були не проти продовжити свою переможну ходу й були в цьому абсолютно впевнені. А один із тренерів «Гірника» Валентин Платонов у передматчевому інтерв’ю, навіть, прогнозував легку перемогу господарів – 3:0. Але іншої думки були Андрій Зав’ялов і його підопічні, які також налаштовувалися лише на перемогу, адже їм потрібно надолужувати втрачене і набирати очки. Оновлена команда гостей (у стартовому складі карлівчан на поле вийшли одразу п’ять новачків) на чудовому газоні стадіону «Металург», де після зникнення з футбольної карти криворізького «Кривбасу» проводять свої матчі гірники, нічим не поступалася господарям, які були активнішими лише в перші п'ятнадцять хвилин. А в деяких компонентах гри гості мали перевагу. Вони більше нанесли ударів по воротах суперників (15:10), подали більше кутових (7:4).
Були близькими наші земляки й до перемоги, але взяти реванш за прикру поразку в кубковому двобої не вдалося. На 88-й хвилині не пощастило Вадиму Антіпову, який не зміг реалізувати пенальті – Роман Гурін розгадав наміри форварда. До речі, голкіпер гірників є міцним горішком для карлівчан, адже за останній рік це вже третій нереалізований ними пенальті. У минулому сезоні у Кривому Розі капітана «Гірника» не зміг переграти Олександр Пономаренко, а зовсім недавно у кубковому матчі впорався він із ударом Єгора Коваленка.
Не приїхав до Кривого Рогу Максим Гаврась, який поповнив лазарет клубу, де перебувають також Роман Масюк, Максим Лубенець і Єгор Бідний. Натомість, напередодні гри до команди приєднався захисник Роллан Погорельцев, який кілька останніх сезонів провів у сімферопольській «Таврії».
Перший підступний удар по воротах суперників наніс уже на 2-й хвилині Олександр Пономаренко – воротар перевів м’яч на кутовий. На 9-й хвилині виникло одразу два небезпечні моменти біля воріт Романа Чумака, але наш голкіпер врятував свої ворота. Спочатку він зреагував на рикошет від Андрія Ільяшова, а потім і на удар Сергія Гвоздевича, який після того, як Сергій Васильєв вкинув аут в район воротарського майданчика, з близької відстані розстрілював ворота. На 14-й хвилині, після розіграшу кутового, воротам Романа Гуріна загрожував Богдан Поляхов, а згодом пильність воротаря перевіряли Дмитро Добрянський і Вадим Антіпов. Але надійно діяв Роман Гурін, чого не можна сказати про захист господарів, який допускав чимало помилок. «Пожежа» біля воріт гірників виникала після прострільних передач з лівого флангу від Сергія Подригулі, який постійно тримав у напрузі оборону криворіжців. А на 26-й хвилині наші земляки повели в рахунку. Олександр Пономаренко красиво «в розріз» віддав передачу на Богдана Поляхова, який на швидкості обіграв воротаря й закотив м’яч у порожні ворота. Через десять хвилин триходівка Голованьов-Подригуля-Перін завершилася ударом головою останнього, але трохи вище воріт. Перед самісінькою перервою (43 хв.) Роман Гурін необачно залишив ворота. Це помітив Дмитро Добрянський і намагався влучити в порожні ворота метрів із 35-ти – не пощастило.
Друга 45-хвилинка розпочалася призначенням необов’язкового пенальті у ворота гостей (арбітр угледів порушення правил з боку Владислава Тарганчука) і проходила набагато цікавіше. Не встигли господарі зрівняти рахунок, як змушені були знову розпочинати з центра поля. Партнери вивели на побачення з голкіпером Юрія Періна, з ударом якого Роман Гурін упорався, м’яч потрапив у поперечину й відлетів до Богдана Поляхова, який намагався технічно «ножицями» спрямувати його у ворота, але після рикошету від Сергія Васильєва знову на шляху м’яча виросла поперечина. Першим на добивання встиг Юрій Перін, який із другої спроби таки вразив ціль. Так на перших хвилинах другого тайму суперники обмінялися голами. Наступні півгодини гра проходила переважно на підступах до воріт обох команд. Насиченою на події видалася остання десятихвилинка матчу. Спочатку Сергій Гвоздевич, скориставшись на 81-й хвилині неузгодженими діями захисників і воротаря карлівчан, оформив «дубль» у ворота Романа Чумака. А згодом був нереалізований пенальті. Ігор Фомич, який кілька хвилин тому вийшов на заміну, вивів сам-на-сам із воротарем Вадима Антіпова. Форварда, який уже готувався до завершального удару, наздогнав Ігор Чернік і ціною вилучення розрядив ситуацію. Сам постраждалий, який дуже хотів забити, виконував вирок. На жаль, цього разу сильнішим виявився голкіпер. Тож, результативна нічия, якій дуже раділи місцеві вболівальники. Схвально відгукувалися вони і про гру наших земляків.
У післяматчевому інтерв’ю наставник гірників Геннадій Приходько був розчарований діями своїх підопічних, особливо «провальною» грою в обороні, відзначив гру суперника й погодився з тим, що гірникам у звітному поєдинку надзвичайно пощастило. Андрій Зав’ялов же відзначив, що його оновлена команда на вірному шляху, визнавши результат матчу цілком закономірним.    
Наступну гру наші земляки проведуть знову на виїзді. У п’ятницю, 6 вересня, вони зіграють у Донецьку проти третьої команди «Шахтаря».

Андрій ГОНЧАРЕНКО,

прес-аташе ФК «Карлівка» 

Переглядів: 843 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Минулі записи

Наша сторінка в соцмережі

Друзі сайту

Останні коментарі
Хороша перемога над хорошим су

Ну да. Проще все на судейство

Знову програш. Коли вже побачи

Ну-ну. Посмотрим на несостоявш


Дуже прикра поразка. Після так



Сайт уболівальників ФК "Карлівка" © 2012-2015