ФК "Карлівка"
П'ятниця, 26.04.2024, 02:27



Вітаємо Вас Гость | RSS
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню

Опитування
У нинішньому сезоні "Карлівці" під силу ...
Всего ответов: 147

Турнірна таблиця
Славутич Славутич 25
Мир Мир 23
Тернопіль Тернопіль 21
Шахтар Шахтар 21
Гірник Гірник 21
Сталь Сталь 20
Шахтар-3 Шахтар-3 19
Гірник-Спорт Гірник-Спорт 18
Оболонь Бровар Оболонь Бровар 18
Реал Фарма Реал Фарма 18
Енергія М Енергія М 14
Карлівка Карлівка 13
Кремінь Кремінь 11
Арсенал Київщина Арсенал-Київщина 11
Енергія Нк Енергія Нк 11
Динамо Динамо 11
Макіїввугілля Макіїввугілля 10
Скала Скала 7
Кристал Кристал 7

Статистика



Форма входу

Партнери

Відео

Головна » 2013 » Липень » 29 » "Пивна" нічия "Карлівки"
21:37
"Пивна" нічия "Карлівки"

«Оболонь-Бровар» (Київ) – ФК «Карлівка» (Карлівка) – 1:1 (0:0)
27.07.13 р. 18.00, Київ, стадіон «Оболонь-Арена», 800 глядачів, + 25 градусів.
Голи: Заваров (86 хв.) – Фомич (79 хв.).
Арбітр: Олег Пенюшин (Одеса).
Асистенти арбітра: Андрій Петров (Хмельницька обл.), Павло Новосад (Рівне).
4-й арбітр: Олексій Деревінський (Київ).
Інспектор: Ігор Карпенко (Кривий Ріг).
«Оболонь-Бровар»: 30.Онопко, 9.Лещенко, 11.Таран, 15.Черемісін, 20.Майданевич (8.Заваров, 83 хв.), 6.Корнєв – кап. ком., 7.Проневич (19.Фаворов, 76 хв.), 16.Бартошук (13.Пронак, 53 хв.), 18.Остапенко, 21.Маринчук (10.Слободян, 80 хв.), 22.Корольчук.
Запасні: 94.Дяченко, 4.Березанський, 5.Варнавський.
Головний тренер: Сергій Солдатов.
ФК «Карлівка»: 1.Чумак, 8.Тарганчук, 5.Гололобов, 4.Голованьов (2.Носарєв, 82 хв.), 18.Момотенко, 15.Гаврась (14.Співак, 56 хв.), 17.Ничипорук (3.Полуницький, 87 хв.), 7.Коваленко, 11.Добрянський (6.Пономаренко, 41 хв.), 9.Лубенець – кап. ком., 26.Фомич.
Запасні: 66.Полуляхов, 10.Гриценко, 19.Місяйло.
Головний тренер: Андрій Зав’ялов.
Попередження: Майданевич (28 хв.) – Добрянський (25 хв.), Голованьов (26 хв.), Ничипорук (40 хв.).

Свідками цікавого протистояння, в якому зустрічалися дебютанти другої ліги, стали столичні уболівальники, адже у звітному поєдинку команди налаштовувалися лише на перемогу. Для суперників це була вже третя гра за останній тиждень, оскільки минулої середи вони провели свої стартові матчі в розіграші Кубка України (до речі, обоє пройшли до наступного етапу змагань). За видовищністю друга половина гри була набагато цікавішою, адже саме після відпочинку команди створили більше небезпечних моментів біля воріт суперників. Голами ж вони обмінялися в останню десятихвилинку матчу.      

У дебюті зустрічі пивовари намагалися більше атакувати, маючи велике бажання довести, що саме вони є господарями «Оболонь-Арени». Та вже до середини першого тайму карлівчани вирівняли гру, а до перерви вже нічим не поступалися киянам. За кількістю ж небезпечних ситуацій у карному майданчику саме підопічні Андрія Зав’ялова мали перевагу. На 8-й хвилині Ігор Фомич скористався помилкою захисника, віддав передачу на Єгора Коваленка, після удару якого м’яч рикошетом потрапив до Максима Лубенця, але капітану команди не вдалося красиво перекинути м’яч через воротаря. Господарі одразу ж відповіли потужним ударом метрів із двадцяти Артема Корольчука, який протягом матчу постійно перебував на вістрі атаки. Варто зазначити, що вболівальники стали свідками ще одного цікавого протистояння – протистояння двох велетнів – нападника Артема Корольчука (зріст – 204 см) та захисника карлівчан Дмитра Гололобова (201 см), який уперше вийшов у стартовому складі (дебютував, зігравши останні сім хвилин у кубковому матчі проти «Макіїввугілля»). Дмитро повністю впорався з опікою найактивнішого гравця «Оболоні». На 11-й хвилині пильність Романа Чумака перевірив капітан господарів Андрій Корнєв – найдосвідченіший гравець у складі обох команд. На 20-й хвилині у вигідній ситуації опинився Ігор Фомич, але нападник довго приймав рішення. А всередині першого тайму свою майстерність продемонстрував Роман Чумак, двічі вибиваючи кулаками м’яч після небезпечних навісів на його ворота.    

На 51-й хвилині виникла реальна загроза воротам полтавців, але, після навісу з правого флангу Дениса Маринчука, Артем Корольчук ударом головою з п’яти метрів пробив поряд зі штангою. На 54-й хвилині Олександр Пономаренко зі стандарту навісив на Максима Гаврася, який із кута воротарського майданчика розстрілював ворота господарів – Віталій Онопко перевів м’яч на кутовий, витягнувши його з ближньої «дев’ятки». Із виходом на поле Євгена Співака карлівчани на вістрі атаки заграли набагато активніше. Трохи вище поперечини пролітав м’яч після пострілів Максима Лубенця та Дмитра Гололобова. А потім була п’ятихвилинка (із 74-ї до 79-ї) Єгора Коваленка. Спочатку він, пройшовши метрів сорок, обігравши по ходу двох суперників, завдав підступного удару, але м’яч просвистів над поперечиною, а згодом став співавтором м’яча у ворота пивоварів. Після потужного удару Коваленка м’яч потрапив у штангу – першим на добиванні був Ігор Фомич, який спрямував його у дальній кут воріт. Але карлівчани не втримали перемогу, що могла б стати чудовим подарунком капітану команди Максиму Лубенцю, який наступного після гри дня відзначав свій 27-й День народження. Героєм матчу, ледве з’явившись на полі, став Валерій Заваров. Захисники прогавили Валерія, який перебуваючи на грані офсайду, вийшовши сам-на-сам із Романом Чумаком, встановив у матчі рівновагу. Господарі раділи цьому так, наче виграли матч Ліги чемпіонів. Не менше радів за сина й легендарний Олександр Заваров, який сидів на трибуні «Оболонь-Арени» поруч із президентом ФК «Оболонь-Бровар» Олександром Слободяном.

А потім були п’ять компенсованих арбітром хвилин, протягом яких вирішальний м’яч могла забити, як одна так і друга команда. Спочатку помилкою захисника, який віддав пас прямо в ноги, не скористався Євген Співак, у вигідній ситуації пробивши вище воріт. Через дві хвилини Співак вивів на ударну позицію Коваленка, але на завершальний удар в Єгора вже не вистачило сили. Одразу ж глядачі побачили сейв у виконанні Романа Чумака, який дивом урятував свої ворота, витягнувши м’яч із нижнього кута. Завершився ж поєдинок штрафним ударом у ворота карлівчан, на щастя яких м’яч прийняла на себе стінка.

Андрій Зав’ялов, головний тренер ФК «Карлівка»: «Сьогодні я задоволений грою команди, мої підопічні виконали те, що від них вимагалося. Нам десь трішки не пощастило, адже після перерви мали забивати ще два-три м’ячі. На жаль, ми не допрацювали в останні хвилини, втративши концентрацію, що й призвело до голу в наші ворота».
Наступну гру підопічні Андрія Зав’ялова проведуть удома у суботу, 3 серпня, проти ФК «Тернопіль».     

    
Андрій ГОНЧАРЕНКО,

прес-аташе ФК «Карлівка» 

Переглядів: 988 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Минулі записи

Наша сторінка в соцмережі

Друзі сайту

Останні коментарі
Хороша перемога над хорошим су

Ну да. Проще все на судейство

Знову програш. Коли вже побачи

Ну-ну. Посмотрим на несостоявш


Дуже прикра поразка. Після так



Сайт уболівальників ФК "Карлівка" © 2012-2015