ФК "Карлівка"
Четвер, 25.04.2024, 18:21



Вітаємо Вас Гость | RSS
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню

Опитування
У нинішньому сезоні "Карлівці" під силу ...
Всего ответов: 147

Турнірна таблиця
Славутич Славутич 25
Мир Мир 23
Тернопіль Тернопіль 21
Шахтар Шахтар 21
Гірник Гірник 21
Сталь Сталь 20
Шахтар-3 Шахтар-3 19
Гірник-Спорт Гірник-Спорт 18
Оболонь Бровар Оболонь Бровар 18
Реал Фарма Реал Фарма 18
Енергія М Енергія М 14
Карлівка Карлівка 13
Кремінь Кремінь 11
Арсенал Київщина Арсенал-Київщина 11
Енергія Нк Енергія Нк 11
Динамо Динамо 11
Макіїввугілля Макіїввугілля 10
Скала Скала 7
Кристал Кристал 7

Статистика



Форма входу

Партнери

Відео

Головна » 2013 » Жовтень » 12 » Перша перемога Лукаша
13:40
Перша перемога Лукаша
"Динамо" (Хмельницький)-ФК "Карлівка" 1:3
16 тур. 09.10.13 р. 16.00, + 7 Со, м. Хмельницький, стадіон «Поділля», 300 глядачів.
Голи: Плішка (13 хв.) – Коваленко (33 хв.), Погорельцев (90+1 хв., з пен.), Співак (90+4 хв.).
Арбітр: Андрій Нізола (Івано-Франківськ).
Асистенти арбітра: Тарас Семанюк, Ігор Дебенко (обидва – Івано-Франківськ).
4-й арбітр: Віталій Маляр (Хмельницький).
Спостерігач арбітражу: Віталій Дем’яненко (Мукачеве).
«Динамо»: 91.Левченко, 16.Яровий (3.Плосконос, 46 хв.), 15.Плішка, 17.Папірович, 18.Ширай, 2.Антонов – кап. ком., 7.Сагайдак, 19.Попов (9.Хомин, 65 хв.), 10.Солонинко (14.Кульгук, 87 хв.), 11.Османов (6.Горобець, 90+1 хв.), 4.Сомов.
Запасні: 1.Паславський, 8.Подлюк, 5.Семенюк.
Головний тренер: Вадим Крохан.
ФК «Карлівка»: 66.Полуляхов, 18.Бідний, 3.Погорельцев, 8.Тарганчук – кап. ком., 4.Голованьов, 7.Коваленко, 10.Подригуля (15.Гаврась, 89 хв.), 17.Ничипорук (16.Добрянський, 82 хв.), 6.Пономаренко, 11.Антіпов (14.Співак, 79 хв.), 20.Перін (19.Фомич, 67 хв.).
Запасні: 1.Чумак, 13.Масюк, 5.Момотенко.
В. о. головного тренера: Сергій Лукаш.
Попередження: Османов (10 хв.), Хомин (77 хв.), Сагайдак (90+1 хв.) – усі «Динамо».

Перед грою був не менший ажіотаж, ніж навколо матчу попереднього туру, коли хмельниччани не поїхали до Кривого Рогу на гру з «Гірником». До останнього не було відомо, чи відбудеться й звітний поєдинок, що тримало карлівчан у напрузі. Але треба віддати належне керівництву «Динамо», яке зробило все можливе й не можливе, щоб гра все ж таки відбулася.
Серйозні зміни відбулися й у стані ФК «Карлівка» – напередодні виїзду команди до Хмельницького з поста головного тренера було звільнено Андрія Зав’ялова. Обов’язки наставника покладено на Сергія Лукаша, який у клубі обіймає посаду генерального директора. Сергій Митрофанович одразу ж вніс деякі корективи до стартового складу команди.
На останньому рубежі з’явився Олександр Полуляхов – основний голкіпер Роман Чумак хоча й приїхав до Хмельницького, але грати не міг, адже кілька днів у нього трималася висока температура (у лазареті клубу перебувають також Максим Лубенець та Ігор Носарєв). Разом із Ролланом Погорельцевим у центрі оборони дебютував Єгор Бідний, який повністю відновився після хірургічного втручання. Владислав Тарганчук діяв на позиції правого захисника. У матчі попереднього туру з поля було вилучено Богдана Поляхова, тож змін зазнала й лінія півзахисту. У старті вийшли Єгор Коваленко (до речі, він демонструє набагато кращу гру, коли виходить із перших хвилин) й Олександр Ничипорук. У нападі карт-бланш отримав Юрій Перін, а Ігор Фомич залишився на лаві запасних. Забігаючи наперед, варто відзначити, що долю зустрічі вирішили саме гравці, що вийшли на заміну.
Перша половина гри пройшла в рівній боротьбі, але небезпечніше атакували наші земляки. Суперники боролися не лише один із одним, а й із важким футбольним газоном. Уже на 4-й хвилині триходівка Антіпов-Коваленко-Перін мала б завершуватися взяттям воріт, але останній на кілька сантиметрів не дотягнувся до м’яча. Господарі відповіли на 13-й хвилині, й одразу результативно. Майже біля кутового прапорця Сергій Подригуля порушив правила, Андрій Сагайдак з правого флангу зі стандарту виконав навісну передачу в район воротарського майданчика, де вище всіх вистрибнув Володимир Плішка. Через десять хвилин Подригуля міг реабілітуватися, але в нього не вийшов удар після флангової передачі Владислава Тарганчука. На 27-й хвилині воротар упорався з потужним ударом Роллана Погорельцева зі стандарту метрів із двадцяти п’яти, відбивши м’яч прямо на Коваленка, удар у якого вийшов не менш потужним, але трішки не влучним. Як виявилося пізніше, то була пристрілка, адже через кілька хвилин півзахисник карлівчан, скориставшись помилкою Ігоря Левченка, який необачно вийшов із воріт, зрівняв рахунок. Коваленко з правого флангу майже від лінії поля метрів із тридцяти виконував навісну передачу на ворота господарів, але м’яч по високій траєкторії влетів у дальню «дев’ятку». Через три хвилини динамівці мали виходити вперед, але з близької відстані удар у Ярослава Солонинка вийшов надто слабким. Останні хвилини першого тайму пройшли в атаках наших земляків. Підступного удару завдавав на 40-й хвилині Сергій Подригуля – м’яч просвистів над поперечиною. На жаль, нікого не опинилося на вістрі атаки на 43-й хвилині, коли голкіпер випустив м’яч перед собою після удару Олександра Пономаренка.
Після відпочинку невелика ігрова й територіальна перевага була на стороні гостей, які в уже компенсований арбітром час все ж таки дотиснули динамівців. Підопічні Сергія Лукаша були активнішими в атаці – господарі ж небезпечно контратакували. Непоганий рейд удався на 48-й хвилині Сергієві Подригулі, але для завершального удару вже не вистачило сили. Нікого поблизу воріт не виявилося й після прострілу Коваленка на 50-й хвилині. Небезпечно після передачі Юрія Періна воротам хмельничан на 66-й хвилині загрожував Вадим Антіпов, але пробив несильно й прямо в руки голкіперу. А на 78-й хвилині після удару Роллана Погорельцева метрів із вісімнадцяти зі штрафного на шляху м’яча опинилася стінка. Підопічні ж Вадима Крохана мала найреальнішу нагоду для взяття воріт на 61-й хвилині, але Ярослав Солонинко пробив саме в той кут, де перебував Олександр Полуляхов. У вже компенсований арбітром час за справу взялися гравці, що вийшли на заміну. Спочатку у ворота господарів було призначено стовідсотковий пенальті. Ігор Фомич, розібравшись із захисниками на правому фланзі атаки, віддав передачу на Владислава Тарганчука, після удару якого м’яч у карному майданчику потрапив у руку Вадима Папіровича. Найміцнішими в цій ситуації виявилися нерви у Роллана Погорельцева, який холоднокровно виконав вирок арбітра, розвівши голкіпера й м’яч по різних кутах. А потім у ворота господарів, які були розчаровані таким перебігом подій, влетів і третій м’яч. Захисники не втримали Максима Гаврася, який віддав філігранний пас на Співака, а Євген із близької відстані вколотив м’яч і сітку. Тож, Сергій Лукаш розпочинає з перемоги. Наступну гру його підопічні проведуть на своєму полі вже наступного понеділка, 14 жовтня, коли до Карлівки завітає футбольна команда «Реал Фарма» з міста Овідіополь, що на Одещині. На вболівальників чекає захоплюючий поєдинок, адже в звітному турі наші найближчі суперники з таким же рахунком (3:1) дещо несподівано перемогли одного з лідерів чемпіонату – криворізький «Гірник». Початок гри о 15.00.

Андрій ГОНЧАРЕНКО,

прес-аташе ФК «Карлівка»

Переглядів: 733 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Минулі записи

Наша сторінка в соцмережі

Друзі сайту

Останні коментарі
Хороша перемога над хорошим су

Ну да. Проще все на судейство

Знову програш. Коли вже побачи

Ну-ну. Посмотрим на несостоявш


Дуже прикра поразка. Після так



Сайт уболівальників ФК "Карлівка" © 2012-2015