ФК "Карлівка"
П'ятниця, 29.03.2024, 03:53



Вітаємо Вас Гость | RSS
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню

Опитування
У нинішньому сезоні "Карлівці" під силу ...
Всего ответов: 147

Турнірна таблиця
Славутич Славутич 25
Мир Мир 23
Тернопіль Тернопіль 21
Шахтар Шахтар 21
Гірник Гірник 21
Сталь Сталь 20
Шахтар-3 Шахтар-3 19
Гірник-Спорт Гірник-Спорт 18
Оболонь Бровар Оболонь Бровар 18
Реал Фарма Реал Фарма 18
Енергія М Енергія М 14
Карлівка Карлівка 13
Кремінь Кремінь 11
Арсенал Київщина Арсенал-Київщина 11
Енергія Нк Енергія Нк 11
Динамо Динамо 11
Макіїввугілля Макіїввугілля 10
Скала Скала 7
Кристал Кристал 7

Статистика



Форма входу

Партнери

Відео

Головна » 2016 » Жовтень » 31 » Найпопулярніші види туризму
22:32
Найпопулярніші види туризму

Експерти в галузі туризму висловлюють величезну кількість думок з приводу класифікації туризму. Але з кожним роком все більш популярною стає практика комбінування його видів.

Найбільш поширеною і узагальненої систематизацією туризму є його розподіл в залежності від потреб туристів. Це туризм рекреаційний і туризм діловий. Само собою зрозуміло, що перший здійснюється з метою відновлення і поліпшення фізичного і психологічного самопочуття людини, а другий для подорожей ділового характеру. Виходячи вже з цієї кодифікації можемо визначити що до рекреаційного туризму відносяться оздоровчий, пізнавальний, спортивний, екстремальний туризм тощо. До ділового туризму належать бізнес-туризм, археологічний туризм, конгрес-туризм, шопінг туризм та ін. Зазначимо, що екскурсії з Полтави (экскурсии из Полтавы) якісно організує транспортно-логістична компанія "Авто-Лідер".

Європа завжди була і залишається важливим туристичним регіоном. Залежно від переваг мандрівників європейські туристичні центри пропонують різні види відпочинку. Які ж з них найпопулярніші?

По-перше, наявність Середземного моря в регіоні вже говорить про розвиток пляжного туризму. Кожен з нас чув про чудесні блакитні берега Іспанії, Італії, Греції та Франції. А останнім часом користуватися популярністю стало ще й Адріатичне узбережжя Хорватії, а також Канарські і Балеарські острови.

По-друге, в Чехії, Угорщині та інших країнах розвинений лікувально-оздоровчий туризм, так як ці країни є багаті бальнеологічними ресурсами. Дуже популярними є курорти на базі Мертвого моря, де можна поєднувати грязьові і сонячні ванни разом з морськими купаннями.

По-третє, набирає зараз популярність діловий туризм, який займає в Європі лідируючі позиції. У таких країнах як Німеччина, Франція, Швейцарія та інші в останні роки різко зросли організації різного роду бізнес-заходів. Різні міжнародні конгреси і ярмарки відвідують люди з усього світу.

Кожен з нас, хоч раз у своєму житті, хотів би спробувати що-небудь інше, нереальне і навіть божевільне. Сьогодні ж дивні і навіть неадекватні вчинки перетворилися в поняття «екзотичні» види туризму. Оскільки попит народжує пропозицію, сучасні туроператори практикують надання послуг з різних видів нетрадиційного туризму на будь-який смак.

Яскравим прикладом є агротуризм. Описати його варто як поїздку до бабусі на картоплю, адже на період свого «відпочинку» люди відправляються на якусь зразкову ферму, де вони вчаться тиснути виноград, вирощувати які-небудь фрукти або овочі і навіть доглядати за тваринами. Це і трудотерапія і милування природою та чистим повітрям.

Переглядів: 1288 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Минулі записи

Наша сторінка в соцмережі

Друзі сайту

Останні коментарі
Хороша перемога над хорошим су

Ну да. Проще все на судейство

Знову програш. Коли вже побачи

Ну-ну. Посмотрим на несостоявш


Дуже прикра поразка. Після так



Сайт уболівальників ФК "Карлівка" © 2012-2015