ФК "Карлівка"
Четвер, 25.04.2024, 23:06



Вітаємо Вас Гость | RSS
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню

Опитування
У нинішньому сезоні "Карлівці" під силу ...
Всего ответов: 147

Турнірна таблиця
Славутич Славутич 25
Мир Мир 23
Тернопіль Тернопіль 21
Шахтар Шахтар 21
Гірник Гірник 21
Сталь Сталь 20
Шахтар-3 Шахтар-3 19
Гірник-Спорт Гірник-Спорт 18
Оболонь Бровар Оболонь Бровар 18
Реал Фарма Реал Фарма 18
Енергія М Енергія М 14
Карлівка Карлівка 13
Кремінь Кремінь 11
Арсенал Київщина Арсенал-Київщина 11
Енергія Нк Енергія Нк 11
Динамо Динамо 11
Макіїввугілля Макіїввугілля 10
Скала Скала 7
Кристал Кристал 7

Статистика



Форма входу

Партнери

Відео

Головна » 2013 » Жовтень » 1 » МФК "Кремінь"-ФК "Карлівка" 0:0
13:29
МФК "Кремінь"-ФК "Карлівка" 0:0
14 тур. 29.09.13 р. 15.00, + 15 Со, м. Кременчук, стадіон «Кремінь-Арена», 1200 глядачів.
Арбітр: Станіслав Марулін (Нова Каховка).
Асистенти арбітра: Володимир Дорошенко (Житомир), Євген Гашков (Луганськ).
4-й арбітр: Олег Говтвяниця (Полтава).
Спостерігач арбітражу: Юрій Маніло (Хмельницький).
МФК «Кремінь»: 12.Олійник, 15.Пасічніченко – кап. ком., 6.Буличов, 2.Логінов, 17.Волошин, 5.Вовкодав, 16.Стебловський (7.Апришко, 72 хв.), 21.Бацула (14.Івлєв, 77 хв.), 19.Степанчук, 11.Гаді (10.Кунєв, 61 хв.), 22.Іванов.
Запасні: 92.Бурдейний, 20.Черномор, 8.Тининик, 9.Ченбай.
Головний тренер: Сергій Свистун.
ФК «Карлівка»: 1.Чумак, 8.Тарганчук – кап. ком., 3.Погорельцев, 5.Момотенко, 4.Голованьов, 13.Масюк, 6.Пономаренко (17.Ничипорук, 90 хв.), 10.Поляхов (7.Коваленко, 46 хв.), 18.Подригуля (15.Гаврась, 67 хв.), 11.Антіпов (20.Перін, 63 хв.), 26.Фомич (14.Співак, 73 хв.).
Запасні: 66.Полуляхов, 2.Носарєв.
Головний тренер: Андрій Зав’ялов.
Попередження: Степанчук (76 хв.) – Тарганчук (17 хв.).

Матчі за участю земляків-суперників завжди проходять цікаво й захоплююче, у справжній чоловічій боротьбі – гравці по-особливому налаштовуються на такі ігри. Свідченням цього є й результати цих двобоїв. На офіційному рівні це була вже п’ята зустріч команд і, як і чотири попередні, завершилася внічию. На жаль, і цього разу глядачі так і не побачили голів у воротах суперників (лише одного разу було зафіксовано рахунок – 1:1).

У нинішньому чемпіонаті команди виступають не зовсім вдало, перебуваючи за межами десятки кращих колективів ліги, хоча перед початком сезону обидва озвучили про свої наміри на підвищення в класі. Господарі непогано стартували – сьогодні в їхній грі настав регрес. Підопічні ж Андрія Зав’ялова, навпаки, проваливши старт, зараз потихеньку набирають оберти. До звітного поєдинку суперники перебували на сусідніх щаблях турнірної таблиці – карлівчани на дванадцятому, кременчужани одразу ж за ними, відстаючи на 5 очок.

Волею календаря, гравці ФК «Карлівка» другу гру поспіль проводили проти земляків. У минулому турі вони вдома зустрічалися із командою «Гірник-Спорт» (Комсомольськ) і перемогли – 2:1, а цього разу гостювали в Кременчуці. Обидві гри проходили у святковій обстановці. 21 вересня карлівчани відзначали День міста, а вчора таке ж свято завітало й на береги Дніпра. Тож, більше тисячі місцевих уболівальників, які зібралися на трибунах «Кремінь-Арени» чекали від команди Сергія Свистуна подарунку у вигляді перемоги. Тим більше, що чекають її уже давно, адже в останніх шести турах кременчужани не знали смаку перемоги, а в останніх п’яти матчах не забили у ворота суперників жодного м’яча. Тож, у звітного поєдинку був особливий підтекст. Але нічого не змінилося й цього разу. Карлівчани завадили господарям порушити сумну для себе статистику. Підсумковий результат уже вкотре викликав неабияке невдоволення на трибунах стадіону, адже місцева публіка не може й не хоче миритися з падінням «Кременя». Наставник же господарів Сергій Свистун у післяматчевому інтерв’ю сказав, що керівництвом клубу взято вірний шлях (у першу чергу це стосується омолодження колективу) і результати обов’язково прийдуть. Але потрібно ще трішки почекати…

Варто зазначити, що господарі дуже старалися порушити сумну традицію. Протягом матчу ігрова й територіальна перевага була на їхньому боці, вони небезпечніше атакували, створивши кілька стовідсоткових нагод для взяття воріт карлівчан. Але надійно, як завжди, на останньому рубежі діяв Роман Чумак (до речі, кілька сезонів голкіпер виступав у складі «Кременя»). А в обороні того дня кращим у гостей був Руслан Голованьов, який останнім часом демонструє стабільну гру. Активніше розпочали гості. Вже на 2-й хвилині удару по воротах завдавав Антіпов, але надто не точно, а на 4-й – після подачі кутового не вийшов удар у Фомича. До речі, це був чи не єдиний небезпечний момент біля воріт Олійника. Надалі домінували господарі. На 14-й хвилині після розіграшу кутового й удару Вовкодава м’яч лише дивом не опинився у воротах гостей – на допомогу Чумаку, який уже перебував на газоні, прийшов Пономаренко, вибивши м’яча із лінії воріт. На 24-й хвилині стовідсоткову нагоду відзначитися мав Бацула, але із шести метрів не влучив у ворота. Змарнував свої шанси Андрій і протягом двох хвилин наприкінці першого тайму. Спочатку на 37-й хвилині він головою спрямував м’яч прямо в руки Чумаку, а через хвилину з вигідної позиції пробив мимо. Запам’яталася контратака гостей на 30-й хвилині, Подригуля віддав пас Антіпову, який, наблизившись до штрафної, прокидав м’яч повз захисника, але наміри форварда розгадав Логінов (до речі, один із кращих у складі «Кременя»), розрядивши ситуацію.

Після перерви перевага господарів стала відчутнішою. Найактивнішим у їх складі був Степанчук, який терзав оборону карлівчан. На 51-й хвилині м’яч після удару Сергія пролетів трохи вище воріт. А вже через хвилину Чумак врятував свої ворота, витягнувши м’яча із нижнього лівого кута після удару Стебловського. Гості відповіли на 59-й хвилині, але на розрізну передачу Коваленка не відгукнувся Фомич. Загострив дії господарів в атаці вихід на поле Кунєва. Саме Роман міг стати героєм матчу, але в уже компенсований арбітром час м’яч після його удару розминувся із воротами лише на кілька сантиметрів, просвистівши над поперечиною. На 69-й хвилині після розіграшу чергового кутового (до речі, тут перевага на боці господарів – 7:2) воротам загрожував Буличов, на 72-й і 83-й – підступних ударів завдавав Степанчук, а на 82-й – із вигідної позиції, як слід не попав по м’ячу Вовкодав. Остання десятихвилинка пройшла в атаках господарів, які намагалися вирвати таку потрібну їм перемогу. Мали вони шанс і на 86-й хвилині, але з потужним ударом Буличова метрів із двадцяти зі стандарту впорався Чумак.

Тож, безгольова нічия, якій більше мають бути задоволені підопічні Андрія Зав’ялова. Про це наставник карлівчан говорив і в післяматчевому інтерв’ю, акцентувавши увагу на тому, що в звітному поєдинку його команді пощастило.       

Наступну гру ФК «Карлівка» проведе на своєму полі у п’ятницю, 4 жовтня, проти команди «Арсенал-Київщина» (Біла Церква). Початок о 15.00.

Андрій ГОНЧАРЕНКО,

прес-аташе ФК «Карлівка»

Переглядів: 860 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Минулі записи

Наша сторінка в соцмережі

Друзі сайту

Останні коментарі
Хороша перемога над хорошим су

Ну да. Проще все на судейство

Знову програш. Коли вже побачи

Ну-ну. Посмотрим на несостоявш


Дуже прикра поразка. Після так



Сайт уболівальників ФК "Карлівка" © 2012-2015