ФК "Карлівка"
Вівторок, 23.04.2024, 21:14



Вітаємо Вас Гость | RSS
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню

Опитування
У нинішньому сезоні "Карлівці" під силу ...
Всего ответов: 147

Турнірна таблиця
Славутич Славутич 25
Мир Мир 23
Тернопіль Тернопіль 21
Шахтар Шахтар 21
Гірник Гірник 21
Сталь Сталь 20
Шахтар-3 Шахтар-3 19
Гірник-Спорт Гірник-Спорт 18
Оболонь Бровар Оболонь Бровар 18
Реал Фарма Реал Фарма 18
Енергія М Енергія М 14
Карлівка Карлівка 13
Кремінь Кремінь 11
Арсенал Київщина Арсенал-Київщина 11
Енергія Нк Енергія Нк 11
Динамо Динамо 11
Макіїввугілля Макіїввугілля 10
Скала Скала 7
Кристал Кристал 7

Статистика



Форма входу

Партнери

Відео

Головна » 2014 » Березень » 23 » Комсомольчани знову перемагають
13:04
Комсомольчани знову перемагають
У вівторок, 18 березня, підопічні Ігоря Жабченка на запасному полі СК «Юність» у Комсомольську провели черговий контрольний матч на своїх останніх зборах напередодні відновлення чемпіонату.
Суперником «гірників» стала полтавська команда «Рокита», яка виступає в першості області. Відрадно, що місце в основі отримали Сергій Дячук і Володимир Корольков, які через пошкодження займалися останнім часом за індивідуальною програмою. На жаль, все ще продовжує відновлюватися Віталій Горобець, до якого приєднався Єгор Лугачов і Віталій Явтушенко, що отримали напередодні мікротравми.
Сам матч пройшов за повної територіальної та ігрової ініціативи господарів. Звичайно, відчувалась різниця в класі, і як і в минулому матчі з «Карлівкою» вже на перших хвилинах господарі
могли вирішити долю матчу. Але потрібно віддати належне голкіперу суперника, завдяки зусиллям якого аматорам вдалося уникнути розгрому. Зі стартових хвилин максимальні оберти включили фланги і вже на початку матчу могли забивати Герасимець,Климаков, Дячук. Але відкрити рахунок вдалося лише наприкінці першого тайму. Герасимець навісив з кутового, Кирієнко виграв верхову боротьбу і ударом головою вколотив м'яч у сітку. У цей час фон букмекерская контора призупинила прийом ставок в режимі live, як це завжди робиться у випадках, коли забивається гол, для корегування коефіцієнтів.
Відразу з відновленням гри форвард відзначився дублем. Герасимець прибрав у штрафному суперника на замаху захисника, передачею знайшов вільного Кирієнко, який лівою покотив м'яч точно в кут. А ще через п'ять хвилин вийшов на заміну Сергій Рябцев і поставив остаточну крапку в матчі, зумівши замкнути прекрасну флангову передачу Олексія Моісеєнка. У підсумку переконлива перемога, яка стала для «гірників» третьою поспіль на цих зборах.
«Підготовка команди перебуває на фінішній прямій", - після матчу тренер команди Юрій Сак. - Незважаючи на вдалі результати контрольних матчів на цих зборах, тренерський штаб команди не зовсім задоволений діями гравців, є досить шорсткостей, над якими варто попрацювати. Але все ж вистачає і позитивних моментів. Зокрема, вже починає простежуватись малюнок гри, запрацювали фланги, справно забиваємо. Але, повторюся, працювати ще є над чим, щоб до 29 березня підійти до матчу в Києві у всеозброєнні».

Переглядів: 1376 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Минулі записи

Наша сторінка в соцмережі

Друзі сайту

Останні коментарі
Хороша перемога над хорошим су

Ну да. Проще все на судейство

Знову програш. Коли вже побачи

Ну-ну. Посмотрим на несостоявш


Дуже прикра поразка. Після так



Сайт уболівальників ФК "Карлівка" © 2012-2015