ФК "Карлівка"
Четвер, 25.04.2024, 11:24



Вітаємо Вас Гость | RSS
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню

Опитування
У нинішньому сезоні "Карлівці" під силу ...
Всего ответов: 147

Турнірна таблиця
Славутич Славутич 25
Мир Мир 23
Тернопіль Тернопіль 21
Шахтар Шахтар 21
Гірник Гірник 21
Сталь Сталь 20
Шахтар-3 Шахтар-3 19
Гірник-Спорт Гірник-Спорт 18
Оболонь Бровар Оболонь Бровар 18
Реал Фарма Реал Фарма 18
Енергія М Енергія М 14
Карлівка Карлівка 13
Кремінь Кремінь 11
Арсенал Київщина Арсенал-Київщина 11
Енергія Нк Енергія Нк 11
Динамо Динамо 11
Макіїввугілля Макіїввугілля 10
Скала Скала 7
Кристал Кристал 7

Статистика



Форма входу

Партнери

Відео

Головна » 2014 » Березень » 1 » "Карлівка" і "Гірник-Спорт" сильнішого не виявили
13:29
"Карлівка" і "Гірник-Спорт" сильнішого не виявили

                                     ФК «Карлівка» – «Гірник-Спорт» (Комсомольськ) – 1:1 (0:0)

Голи: Пономаренко (69 хв., з пен.) – Кирієнко (87 хв., з пен.).

В останній день зими, 28 лютого, у Копилах на НТБ ФК «Полтава» відбувся цікавий товариський поєдинок, в якому зустрічалися команди, що захищають Полтавщину в чемпіонаті України серед колективів II ліги. Незважаючи на те, що команди вирішують різні завдання, перебуваючи на протилежних полюсах турнірної таблиці, сьогодні, як і подобає таким матчам, переможця виявлено не було. Ніхто не хотів поступатися у місцевому дербі.
Матч тримав глядачів у напрузі до фінального свистка. Стартові хвилин п'ятнадцять ігрова й територіальна перевага була на боці більш досвідчених гостей. Але згодом наполовину оновлена карлівська команда (нагадаємо, що до її складу влилися близько десятка вихованців полтавського футболу 1995-1998 р. н.) вирівняла становище, а в деяких компонентах гри, навіть, переважала підопічних Ігоря Жабченка. Свідки звітного поєдинку, а також двох попередніх спарингів (тоді карлівчани поступилися учаснику чемпіонату області –  СК «Полтава» – 2:4, а також чемпіону Полтавщини останніх двох років – команді «Нове Життя» – 1:3) можуть підтвердити, що молоді гравці ФК «Карлівка» прогресують від гри до гри. Якщо вони й надалі будуть викладатися так, як сьогодні, то попсують нерви не одному суперникові й у матчах чемпіонату.
Перша половина гри завершилася безгольовою нічиєю – команди комбінували переважно на підступах до воріт. Набагато цікавіше проходила гра після відпочинку. Було забито два м’ячі – обидва з пенальті. Господарі відзначилися першими. Одна з їхніх атак завершилася потужним ударом Олександра Пономаренка у площину воріт, з яким упорався голкіпер гостей. Першим на добивання встиг Єгор Коваленко, але був зупинений недозволеним прийомом. Пономаренко чітко реалізував пенальті. Гості заграли активніше, створивши кілька небезпечних моментів біля воріт Олександра Полуляхова, але м’яч, наче заворожений, оминав рамку. А коли до завершення поєдинку залишалися лічені хвилині, комсомольчани кинулися на штурм воріт, адже в їхні плани поразка явно не входила. Інколи вони провокували карлівчан, які врешті-решт і піддалися на це, почавши порушувати правила. Одне з таких порушень і призвело до пенальті, який чітко реалізував кращий бомбардир другої ліги Ігор Кирієнко.
Наступну контрольну гру підопічні Сергія Лукаша проведуть у середу, 5 березня, проти першолігового ПФК «Суми» (не виключено, що матч відбудеться у Сумах). Цілком можливо, що до цього часу карлівчани зіграють ще й проти полтавської «Ворскли»-U19.  

Андрій ГОНЧАРЕНКО,

прес-аташе ФК «Карлівка»

Переглядів: 714 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Минулі записи

Наша сторінка в соцмережі

Друзі сайту

Останні коментарі
Хороша перемога над хорошим су

Ну да. Проще все на судейство

Знову програш. Коли вже побачи

Ну-ну. Посмотрим на несостоявш


Дуже прикра поразка. Після так



Сайт уболівальників ФК "Карлівка" © 2012-2015