ФК "Карлівка"
Субота, 20.04.2024, 06:59



Вітаємо Вас Гость | RSS
[ Головна ] [ ] [ Реєстрація ] [ Вхід ]
Меню

Опитування
У нинішньому сезоні "Карлівці" під силу ...
Всего ответов: 147

Турнірна таблиця
Славутич Славутич 25
Мир Мир 23
Тернопіль Тернопіль 21
Шахтар Шахтар 21
Гірник Гірник 21
Сталь Сталь 20
Шахтар-3 Шахтар-3 19
Гірник-Спорт Гірник-Спорт 18
Оболонь Бровар Оболонь Бровар 18
Реал Фарма Реал Фарма 18
Енергія М Енергія М 14
Карлівка Карлівка 13
Кремінь Кремінь 11
Арсенал Київщина Арсенал-Київщина 11
Енергія Нк Енергія Нк 11
Динамо Динамо 11
Макіїввугілля Макіїввугілля 10
Скала Скала 7
Кристал Кристал 7

Статистика



Форма входу

Партнери

Відео

Головна » 2013 » Жовтень » 27 » "Карлівка" громить "Славутич"
18:05
"Карлівка" громить "Славутич"
ФК "Карлівка"-"Славутич" 4:0 (1:0)
9 тур. 26.10.13 р. 15.00, м. Карлівка, стадіон «Машинобудівник», 500 глядачів, + 14 Со.
Голи: Антіпов (26 хв., 66 хв., 76 хв.), Погорельцев (48 хв.).
На 48 хв. Погорельцев не реалізував пенальті (воротар).
Арбітр: Андрій Семенов (Дніпропетровськ).
Асистенти арбітра: Дмитро Запороженко (Запоріжжя), Олександр Жуков (Харків).
4-й арбітр: Денис Сердюк (Полтава).
Спостерігач арбітражу: Ярослав Куш (Івано-Франківськ).
ФК «Карлівка»: 1.Чумак – кап. ком., 18.Бідний, 3.Погорельцев, 5.Момотенко, 2.Носарєв, 7.Коваленко (22.Добрянський, 79 хв.), 6.Пономаренко (13.Масюк, 90 хв.), 25.Подригуля, 15.Гаврась (10.Поляхов, 80 хв.), 11.Антіпов (20.Перін, 85 хв.), 26.Фомич (14.Співак, 85 хв.). 
Запасні: 66.Полуляхов, 17.Ничипорук.
В. о. головного тренера: Сергій Лукаш.
«Славутич»: 33.Швець, 18.Полуницький (14.Шишкін, 67 хв.), 20.Ливицький (9.Полтавець, 55 хв.), 21.Музика, 5.Худченко, 7.Захаревич (8.Лобов, 57 хв.), 6.Мироненко – кап. ком., 3.Ємельянов (25.Шимко, 71 хв.), 15.Чеботарьов (17.Галушкін, 74 хв.), 10.Ушаков, 11.Дацюк.  
Запасні: 12.Чоларія, 16.Крещик.
Головний тренер: Ігор Петров.
Попередження: Гаврась (20 хв.), Антіпов (27 хв.) – Мироненко (30 хв.), Ливицький (47 хв.).

Такі матчі залишаються в пам’яті надовго. Вболівальники запам’ятають прекрасну гру своїх улюбленців у поєдинку проти одного з лідерів чемпіонату, гравці – шалену підтримку місцевої публіки, яка після фінального свистка довго не відпускала карлівчан до роздягальні. Незважаючи на не зовсім вдалий виступ команди в нинішньому сезоні й дві поразки поспіль на власному полі, півтисячі вболівальників прийшли підтримати земляків. І не пожалкували. Підопічні Сергія Лукаша в заключному матчі першого кола продемонстрували гру, яку від них чекають, і до якої глядачі встигли звикнути ще в минулому чемпіонаті.

Пам’ятатимуть цей день і черкащани, які приїхали до Карлівки надто впевненими у своїй легкій перемозі. Свідченням цього був і прогноз гостей напередодні гри. Не так давно щось подібне можна було почитати й в інтерв’ю одного з тренерів криворізького «Гірника» Валентина Платонова, який у передматчевому інтерв’ю запевняв прес-службу свого клубу, що гірники переможуть карлівчан, як мінімум із рахунком 3:0. Що тоді вийшло вболівальники пам’ятають. Господарі надзвичайно раділи нічийному результату (2:2), оскільки карлівчани могли вивезти й повноцінні три очки, але за дві хвилини до завершення гри Вадим Антіпов не реалізував пенальті. Учора ж злий жарт зіграв і з підопічними Ігоря Петрова, які вже на початку другого тайму (після того, як рахунок став 2:0), не знали, що робити і куди бігти. Було незрозуміло хто із суперників (а головне, чому?) перебуває в лідируючій групі, а хто за межами десятки кращих команд.

Справжнім бенефісом став матч для Вадима Антіпова, якому вдався хет-трик. Він розпочав пристрілку воротам гостей вже на 6-й хвилині, завдавши чотири підступних удари лише в першому таймі, один із яких і розпочав розгром черкащан. Загрозу несли й прострільні передачі Антіпова, а також Сергія Подригулі, з правого флангу. На 26-й хвилині після передачі Ігоря Фомича, Вадим метрів із шістнадцяти поцілив у нижній, лівий від голкіпера, кут воріт. Гарний матч провів Ігор Фомич, який, нарешті, отримав місце в стартовому складі, й повністю виправдав довіру тренерів. Ігор сам не забив, хоча й мав три стовідсоткові нагоди для цього, але віддав дві гольові передачі Антіпову й заробив пенальті одразу після перерви.

Окрім Фомича, у стартовому складі господарів відбулися зміни й у захисті. Замість дискваліфікованих Владислава Тарганчука й Руслана Голованьова, які у попередньому матчі з горностаївським «Миром» отримали відповідно четверте і восьме попередження, на поле вийшли Дмитро Момотенко й Ігор Носарєв. До речі, останній після місячної відсутності, на позиції лівого захисника зіграв майже безпомилково і разом із центральними захисниками Ролланом Погорельцевим і Єгором Бідним, які, як завжди, діяли надійно, не підпускали суперників близько до воріт. Господарем на лівому фланзі півооборони, який розпочинав багато атак своєї команди, був Максим Гаврась (він також вийшов зі стартових хвилин). Враховуючи відповідальність поєдинку, у воротах з’явився більш досвідчений Роман Чумак, але, будемо відвертими, роботи у нього майже не було. Лише двічі по-справжньому гості потурбували його після відпочинку. Але спочатку (78 хв.) голкіпер упорався з потужним ударом зі штрафного метрів із двадцяти, витягнувши м’яча з нижнього кута, а згодом (82 хв.), упевнено зіграв на виході, кулаками відбивши м’яч після розіграшу кутового. Впевнено у центрі полі зіграла й пара півзахисників – Єгор Коваленко й Олександр Пономаренко.

Гості намагалися проявити активність лише у стартові п’ятнадцять хвилин. Двічі (на 8-й і на 13-й хвилинах) на ударній позиції опинявся Роман Дацюк, але йому трішки не вистачало влучності. А найреальнішу можливість відзначитися втратив на 15-й хвилині Федір Ємельянов – господарів урятувала штанга. Після цього ігрова й територіальна перевага перейшла до карлівчан, але до перерви вони обмежилися лише одним взяття воріт, хоча й мали для цього ще кілька нагод. На 25-й хвилині після навісної передачі Вадима Антіпова з правого флангу, мав забивати Ігор Фомич, але удар головою у нього вийшов надто слабким. Протягом двох хвилин (33-я і 34-а) воротам загрожував вже сам Антіпов, а за мить Фомич і Гаврась завадили один одному нанести завершальний удар. Підопічні ж Ігоря Петрова огризнулися лише наприкінці тайму, але удар Євгена Ушакова прийшовся прямо в руки Романа Чумака, який вибрав правильну позицію.

У другому таймі на полі була помітна лише одна команда – господарів, яка, забивши ще три «сухі» м’ячі, повністю декласувала футболістів «Славутича». До речі, за черкащан виступають і колишні гравці ФК «Карлівка» – Олександр Обревко (пропускав гру через вилучення за два попередження у матчі попереднього туру) й Олександр Полуницький. Господарі подвоїли рахунок одразу після перерви. Захисники у карному майданчику поклали на газон Ігоря Фомича й Роллан Погорельцев із другої спроби (воротар упорався з ударом із 11-метрової позначки) першим був на добиванні. Мав шанс Фомич на 56-й хвилині, але з близької відстані удар головою був не влучним. Реабілітувався форвард через десять хвилин, віддавши філігранну передачу Антіпову, який, проявивши індивідуальну майстерність, змусив гостей утретє розпочинати з центра поля. Не пощастило Фомичу й на 72-й хвилині, коли він, поклавши воротаря на газон, із п’яти метрів не влучив у порожні ворота. «Добив» же гостей Вадим Антіпов, який красиво оформив хет-трик, п’яткою переправивши м’яч у дальній нижній кут воріт, встановивши таким чином остаточний рахунок матчу. А міг бути він і зовсім непристойним, якби не Ярослав Швець, який на 79-й хвилині встиг зреагувати на підступний удар головою Максима Гаврася.

Тож, упевнена звитяга карлівчан, що має надихнути їх до нових перемог, адже те місце, що сьогодні посідають наші земляки зовсім не відповідає можливостям команди. Про це говорив у післяматчевому інтерв’ю і Сергій Лукаш, який зазначив, що його підопічні можуть грати значно краще й готові показувати більш високі результати. Тим більше, що завдання керівництва клубу на підвищення в класі вже в нинішньому сезоні ніхто не відміняв. Перемогу ж у звітному поєдинку Сергій Митрофанович присвятив уболівальникам команди, які вже зачекалися від футболістів хорошої гри.

Це була остання гра першого кола, але сезон ще не завершується. Команди проведуть ще п’ять поєдинків другого кола. Наступний матч наші земляки знову зіграють на своєму полі. У неділю, 3 листопада, вони проекзаменують футболістів новокаховської «Енергії». Початок гри о 14.00.

Андрій Гончаренко,

прес-аташе ФК «Карлівка»


Переглядів: 734 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Минулі записи

Наша сторінка в соцмережі

Друзі сайту

Останні коментарі
Хороша перемога над хорошим су

Ну да. Проще все на судейство

Знову програш. Коли вже побачи

Ну-ну. Посмотрим на несостоявш


Дуже прикра поразка. Після так



Сайт уболівальників ФК "Карлівка" © 2012-2015